maandag 6 februari 2012

EK Futsal 2012

Het EK Futsal in Kroatiƫ is al een paar dagen aan de gang! Wedstrijden zijn live te volgen op Eurosport 2. Topfavoriet is Spanje natuurlijk. Finale zaterdag 11 februari om 21 uur. Meer info op uefa.com/futsaleuro

3 opmerkingen:

  1. Spanje heeft de favorietenrol waargemaakt en Rusland verslagen in de finale. Het had anders gekund want 30 seconden voor het eindsignaal stond Rusland nog 0-1 voor. Tijdens de verlenging kwam Spanje op voorsprong en dat bleek voldoende voor een 2-1 zege .
    Trouwens: die 2 doelpunten waren telkens een afgeweken bal. "Geluk" hoor ik de leken al denken maar de Prutsers weten beter en kunnen dit topgepruts naar waarde schatten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch een sterke prestatie van de ruskes, zeker toen ze na de uitsluiting van Cirillo met drie tegen vijf stonden, te verdedigen uiteraard. Uiteindelijk redelijk lucky van de spanjaarden om nog gelijk te maken met een afgeweken schot, wilde ik eerst zeggen, maar bij nader inzien blijkt er toch meer achter gezeten te hebben. Klaarblijkelijk werd er ook nog ne gezelligen derde ronde gespeeld waarin Spanje zijn voorsprong uitbouwde om uiteindelijk te winnen met 3 - 1. Gefeliciteerd aan onze collega's uit Spanje, meer kunnen we niet zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. http://www.atv.be/item/antwerpen-wint-de-benelux-beker

    BeantwoordenVerwijderen